BUDAK TAK RETI DUDUK DIAM

Kalau diikutkan aku boleh saja rilex2 tumpu satu benda saja yang dok berjalan elok ni. Alah bayar gaji sendiri sebulan 3 ribu lebih dari cukup kalau setakat nak mencekik dekat area rumah. Tambah tambah kalau hari hari makan dekat Sup Melethop tu, siap ada baki duit boleh simpan pergi haji kali ke 10..

Tapi tak, garit pi buat foodmarket. Lepas tu buat pulak projek dengan zakat lah, dengan PKK lah itulah inilah. Ni dok kalut nak siapkan projek, lepas tu kalut untuk persiapan catering jemaah haji, kalut nak MIHAS, kalut exhibition di Jeddah bulan depan……dan lagi pulak dok buat kerja INSPIRE, dok ambil job design, ni dok berangan nak compile itu compile ini…..hang tak gheti dok diam ka?

Awat garit sangat!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s