UNDILAH SAYA

Management tempat tinggal saya ni dasyat betul.

Nak masuk kereta kena apply kad…itu takpala logik semua tempat mcm tu. RM50.

Jalan kaki tak boleh pakai kad sama. Kena apply baru. RM50

Gym dan facility kad lain pulak. RM50

Nasib baik nak masuk kedai runcit dan surau tak kena pakai kad juga.

Kenapa tak buat utk residen satu kad untuk semua saja?

Siap korang…….saya bukan tak biasa buat kerja ni. Politic is in my blood. I’ve learnt this since childhood.

Tahun ni aku buat baik dengan semua committee…..

Masak lasagna, cheese cake, ayam masak ros, cucur udang lobster dan bergilir gilir hantar kepada isteri mereka.

Buat kelas tuisyen percuma setiap hujung minggu utk anak anak kariah.

Ajar tarannum untuk makcik makcik di surau setiap sabtu petang dan kelas bahasa arab percuma untuk pakcik pakcik kariah.

Derma kerusi batu 5 biji

Gantikan satu kawasan dengan lanskap baru dan namakan taman mini Ar Rahman.

Jemput master thai chi buat aktiviti once in a while utk chinese community

Cukup setahun tahun depan aku bertanding presiden……siap kau management company, i will sack you out from this community. Gantikan yang lebih mesra rakyat.

Lagipun hanya ada 8 orang cardinal saja nak kena jaga. They are the one who has the power to vote. Which means 8 wives to take care who controls the husbands vote.

After all everyone will benefit from this kaaaaan.

Note : Its a joke by the way.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s