Cap cap cap (nyanyi sikit)

Tetiba dapat email….panjang lebar bunyinya. Ayat sopan santun nak minta jumpa kita siap minta tolong matrade jeddah utk tolong arrange.

Sebenarnya kami dah bawak produk awak since last year lagi walaupun dulu company awak tu seposen je layan kita. Berjela jela syarat awak bagi kat kiterr dulu tau. Jadi kita pon jawablah bunyi ala ala masak lemak johore je…..takde lah manis manis harissa….

“Saya di KL lah. Nak jumpa buat apa tu? Kita dah bawak your products more than thousand cartons to Jeddah, so far with no support or incentives from your company. We just get it direct from NSK as they offered better price than your own wholesale agent”.

Hint….produk awak kicap paling sedap dalam dunia.

Masa nak bawak kicap awak tu supermarket saudi pon tak hingin sebab dia kata mahal nak mampos. Tapi sebab sayangkan kawan kawan malaysia di jeddah kita bagi free 100 carton tau dekat supermarket tu. Tak sampai seminggu dah habis. Sebab tu la sekarang baru supermarket tu sanggup order dah dua kali dah repeat.

Kita kompeni kecik jerrr tapi alhamdulillah Allah bagi rezeki luas kita berani bagi barang free dekat orang.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s