LIMITLESS FRIENDSHIP

Tadi masa tengah tonton teater treeeet telefon ni berbunyi. Nasib baik vibrate mode tidak spoil lah satu dewan dengar bunyi lagu dangdut.

Is this hoosam?

Dia terus forward gambar kad dekat whatsap.

Eh…..sapa ni. Dah lah kad tu design lama tak ikut feng shui langsung….

Terus tanya…eh sapa ni ya.

Im fouad we met in Mecca 6 years ago or maybe more. Do you still remember me?

Errr actually aku memang keturunan mesra alam, ni penyakit keturunan. Semua orang yang duduk sebelah kat masjid aku salam buat kawan jer…jadi macam mana la dia ingat.

Last dia hantar gambar dia. Ya Allah memang ingat sangat mamat Egypt tapi belajar dekat Universiti Islam Madinah….jumpa depan Dsaji, siap belanja roti canai dan teh ais lagi sambil pot pet pot pet cerita makanan Malaysia.

Im coming to Malaysia soon…….

Kau tengok! Kalau perangai tak sombong dan kalau ada pulak penyakit virus mesra alam ni, kawan kawan memang ramai satu dunia.

Bak kat Luqman Al Hakim, binalah rumah di serata ceruk dunia, yakni jalinkan persahabatan.

Kan senang bila nak jejalan nanti……ha ha ha

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s