90 SECOND

Dato Seri!

I have something to give to you…

Apa ni?

Aku pon buka kotak kayu silver dengan hiasan bunga bunga silver dengan sisipan bunga bunga kristal pink.

Semua orang keliling pon macam terjengok jengok nak tengok apa dalam kotak.

Aku pon buka penutup kotak. Bunyi keriuuk dekat dekat nama macam orang sebelah ‘Keruak’.

Dato Yasmin terus kata woooooow bawang goreng!

Aku pon explain la itu ini sikit.

‘Saya memang suka pekasam! Favourite saya tu, cantik nya packaging ni. Macam ni la…….’

Thank you so much for this.

Eh Dato Seri dont be mistaken! This is not for you. Aku meninggi sikit suara sampai orang semua keliling pon terkejut.

Terbeliak sikit mata dia. Mesti dia ingat aku nak tunjuk saja kot………………………

This is for your wife! Datin Seri Rosmah.

Terus semua orang gelak. Dato Seri Wahid Omar kata ‘clever boy’.

– TAMAT –

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s