BUDAK BUSY

Ki ki ki……

Pakcik tak kuase dengan budak budak sekarang.

Busy mengalahkan pak najib.

Bila time tak nak apa apa tu ajak mengopi pon tak nak. Kalau kata jom minum…..eh tak boleh bro busy……..

Kalau nak ajak jugak kena tukar ayat……jom ada business untung giler giler projek jutawan ni baru lah rasa nak boleh jumpa.

Ni pakcik nak ajar sikit.

Orang sembang business bukan dekat pejabatlah. Orang cakap dekat coffee house, cafe, hotel lobby, padang golf, dalam masjid……..

Dan yang paling power sekali cakap business atas katil. Confirm closed deal!

Faham tak?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s