LOPEH

Hari ni kami testing same day delivery untuk order http://www.foodmarket.com.my kedai online kami la.

Kebetulan ada kawan order bawang sampai 12 botol. Rasanya dia nak buat lulur kot malam ni.

Weh…. nama penuh kau Syida Lopez eh? Aku nak kena isi dalam system ni……

Nurul ‘Asyida Abdul jabar lah! (bukan nama sebenar)

Laaaaa mati mati aku ingat ko sepupu dengan Jennifer Lopez.

Bongoks lah kau ni! Tapi muka sama cuma tak serupa je kan kan kan. Jawab kawan aku ni.

Ak ah….. ko cuba ambil bantal letak buat padding lebih sikit confirm bontot jadi sama.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s