ORANG KAYO

Hari tu aku bergegas ke rumah Puan Seri N (haha bukan nama sebenar). Sembang sembang sembang masa keluar dari rumah beliau kawan saya tanya saya what do you think?

What do I think of what?

The house laaaaaah…..

Ooooh…not to my taste. Jawab aku cakap berangan mat saleh. Sambil dalam hati aku kata tak senonoh betul mamat ni kalau ye pun tunggulah masuk kereta.

Saya tahu kawan saya tanya ni sebab dia minta tolong saya untuk design ruang tamu rumah dia. Jadi mungkin pop quiz lah tu.

Senyap sekejap…….kawan aku bunyi balik. What is a home for you?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s