AGEING

Eh Husam apa habaq…..bla bla bla

Sorang kawan aku tadi tegur masa lalu dekat Chawan Publika.

Seriously aku tak boleh nak recall siapa dia. Dah lama tenung tenung plus dia bagi tahu sikit sikit baru lah ingat.

Then aku pon terus ke kawan aku yang memang tunggu dekat hujung meja satu lagi.

Dia pon tanya….. sapa tu?

Tulah tak berapa ingat. Kesian betul dia lama explain baru boleh ingat. Sapa suruh ageing cepat sangat kan susah!

Gelak besar kawan aku tu.

Note : Untuk yang kurang pandai omoutih ageing bermaksud penuaan seperti rambut beruban banyak atau kegemukan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s