AKTA

Kadang kadang lucu dengan orang gomen ni……

Kami ada buat satu projek untuk orang miskin and we try to be cheeky on the label.

Contohnya kami tulis….. ‘Made in Gua Musang’.

Sibuklah pulak orang orang gomen nak bagi komen kata tak ikut food act lah tak ikut standard lah apa lah dan sebagainya. Macam macam komen mak nenek mereka.

Ellowww makcik gomen, orang yang buat ni jangan kata tak follow food act untuk label dia, cara pembuatan dia pon dah failed! Pakai tangan dan buat dekat rumah dan silap haribulan boleh kena food poisoning.

Sekarang kena fikir mana satu yang lebih penting…..follow food act kemudian barang dia belum tentu dapat jual dan makcik tu terus miskin atau follow husam act?!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s