Apeeeela nak jadi dengan idop pakcik.

Dah 2 hari terlupa yang tak makan lagi.

Semalam terlupa lunch dan bila dah lewat petang baru sedar tak makan sebab lapar gila.

Hari ni terlupa dinner. Takdala lapar sangat sbb petang dah hi tea. Yet still lapar especially bila time nak tidur ni.

Bila cakap mcm ni mesti ada kata kena cepat kawin.

Wait……kalau kawin gedebak gedebuk kos lebih kurang 50 ribu paling minimum untuk dihabiskan untuk satu hari majlis. Kemudian kos lain lain tak tahu lagi. Tidak termasuk kos stress, kos pening, kos beli panadol, kos kena control dan kos kena tipu bini. I

Kalau hire PA mungkin kos antara 24 ribu ke 36 ribu setahun. Hire PA lah.

Bangang tak!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s