KL

Saya nak jumpa someone dah berapa kali atur asyik tak jadi itu tak jadi.

Jadi hari ni tetiba dia mesej lagi dan saya cadangkan sebelah malam.

Bila sebut saja malam dia tak setuju. Mungkin malam adalah masa untuk bersenggama maka urusan kerja tidak dilakukan sebelah malam.

Oleh demikian saya pun bersetuju mengikut masa yang seperti yang dicadangkan iaitu sebelah petang dan kerana saya sudah tahu apa akan jadi waktu petang maka saya tidak memandu tetapi naik train.

Akhirnya apa yang terjadi adalah beliau telah terlekat di dalam kesesakan lalu lintas..

Saya pon mesej…..

Tulah orang minta malam tanak, nak petang juga. Kalau meeting petang tanak kena jem tempat terbaik adalah buat meeting di Kuala Perlis bukan Kuala Lumpur.

Kan dah kena!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s