WEKEN

Weken saya kali ni penat. Semalam ke ipoh awal pagi hari ni bangun awal untuk program Protune, rehat sekejap dan bergegas ke KL untuk recce hotel untuk event next week.

Tiba tiba masa dekat highway dapat call dari Saudi yang client kami nak datang KL. Alamaaaaaak time time ni lah dia nak datang sedangkan saya ada event besar kena handle.

Sampai rumah buka laptop untuk siapkan kerja untuk esok.

Kemudian saya teringat balik apa yang berlaku pagi tadi di Ipoh, semangat budak budak sekolah ni. Sorang sorang petah bercakap.

Saya sendiri pon heran macam mana lah aku boleh buat kerja tadi. Apa pun……Alhamdulillah semoga mereka bakal meneraju negara kita lebih baik dimasa hadapan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s