AWARE

Kemarin kan jiran sebelah dengar cerita dapat duit. Lepas dia kena tuduh kata curi duit abang dia…. dia kata toknyang saya yang lama dah mati tu lah yang derma dekat dia bukan dia curi.

Habis adik beradik dia kecam sebab nak tengok bukti kata yang tok nyang yang derma dekat dia.

Last dia hantar anak buah dia tanya saya siap rekod boh dalam fb lagi…

Soalan : Husam are you aware about the donation.

Ya saya ada dengar cerita jiran saya dapat donation, so saya pon jawab lah yes im aware about the donation and im aware after the siasatan from anak beranak dia takdak masalah.

Ya saya aware.

Tak sempat nak jawab habis…… tetapi…… anak buah dia dah blah.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s