BODO

Tadikan masa saya kat Publika tetiba terjumpa la kawan laaaaaaaama dah saya tak jumpa.

Dia ada buka booth tengah tengah tu.

Jadi saya pon singgah la kat dia, tapi masa tu dia tengah cakap phone so saya bagitau later mai balik.

Lepas tu dah lama buat kerja rasa nak ke toilet kali ni lalu lagi tempat dia. Saya pon pergi la lagi dekat dia, tanya khabar dan lain lain.

Tapi dia macam cold saja, acuh tak acuh saja macam tak berminat pon nak kawan dengan kita. Jadi saya pon berlalu lah ke toilet.

Masa nak balik saya sanggup keluar bangunan jalan kaki pusing jauh semata mata tak mahu bertembung lagi dengan orang yang tak hingin cakap dengan kita.

Begitulah perangai bodoh saya. Sekian.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s