GILA

Saya ingat lagi dekat pejabat gomen sorang aji tak yah sebut lah nama dia nasihat saya.

You ni husam kenapa pergi cakap macam tu dekat Puan.

Cuba you puji puji sikit dia, cakap elok elok. Bawah dia boleh lulus bajet 42 juta.

Saya senyaaaaaaap saja dekat aji tu sebab saya hormat dia.

Patut dia tanya kenapa saya cakap sampai macam tu dekat Puan (pangkat tinggi gomen) tu……

Kalau orang yang lama kenal saya, im a very soft spoken person, tau adab tinggi, bahasa halus, mostly all aunties sayang saya. Kalau boleh nak buat menantu (yang ni tipu).

Saya dah lama dah jadi yes man yes man dengan orang gomen. So semua perkara ada hadnya.

There must be something really bad yang buat saya jadi kasar bahasa dan bongkak begini.

Hari ni susah sungguh lah gomen nak tackle hati saya balik. Dah takdak hati dah. Too many bad experience.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s