PERGLEH

Kan saya dah bagitau Tuanku Raja Muda 7 8 9 tahun yang lalu banyak benda ada dekat Perlis ni yang menarik selain daripada orang gomen dia yang kemut mut mut slow.

Ni baru dua hari macam macam benda yang nampak.

Takpa sebab pengarah torizem tu kawan saya tak komen apa lagi……kita try tolong dia dulu. Tapi kalau dia kemut mut mut jugak siap hang tiga chapter aku buat untuk hang!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s