THAIFEX

Tadi ada orang gomen dari MARA call.

Dia jemput untuk saya bagi talk 25hb ni. Saya terpaksa tolak kerana waktu tu saya akan berada di Bangkok.

Saya kata saya nak pergi Thaifex tiap tiap tahun saya ke sana.

Jadi dia pun kata tak boleh tangguh ke atau adjust ke…..

Saya cakap tak boleh sebab Thaifex sangat penting untuk orang macam kami ni usahawan makanan.

Saya pon tanya la puan tahu ke Thaifex tu apa. Patutnya puan kena galakkan usahawan bawah bimbingan untuk ke sana.

Dia pon tanya Thaifex to macam standard internation MIHAS ye.

Saya terus gelak bila puan tu kata macam tu sambil jawab ‘ya ya macam standard international MIHAS, cuma dia 50 kali ganda lebih besar dan pengunjung dari seluruh dunia’.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s