ARABISTAN

Geramnya rasa dengan diri sendiri.

Bulan puasa ni kebetulan banyak jugak kerja untuk Arab Saudi.

Jadi saya ada banyak benda nak bincang dengan sebelah sana. Maka saya pon terpaksalah berjaga malam.

Sebabnya mudah, pak Arab ni siang siang bulan puasa di tido. Dah dekat Asar baru dia nak bangun. Kemudian dah kelam kabut nak buat persiapan untu berbuka.

Dah berbuka relax kejap dan nak bertarawikh sampai ke tengah malam.

Jadinya dalam pukul sebelas baru saya boleh call sana. Maknanya tu time malaysia dah 4 pagi waktu sahur.

Kadang kadang tak dapat cakap kena tunggu kejap lagi.

Yang geramnya kita cuba lah stay awake last last tertido macam tu je dan tak dapat cakap langsung. Sehari terlepas maknanya 3 hari dah delay untuk kerja kita.

Dan kali ni dah dua hari dah saya asyik tertido je. Abam geram tau!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s