CERITA

Dulu dulu bila raya seronok dapat kutip duit raya. My brothers sisters, uncles aunties semua bagi duit raya dan paling seronok masa zaman universiti sebab alasan universiti menyebabkan harga siling duit raya bermula daripada RM50.

Seingat saya paling tinggi pernah mencecah hampir empat ribu. Sapa pun tak tahu berapa duit raya yang saya dapat.

Duit raya tulah beli handphone paling canggih ala ala iphone6s plus……henpon baling anjing 3310. Siap ada game ular lagi. Sapa pakai handphone tu senang nak minta nombor telefon marka.

Kemudian muncul minat baru, minat berniaga dan duit raya jugak lah saya buat modal pergi Mesir dan bawak balik shisha.

Zaman tu shisha orang Malaysia baru kenal, sebotol ratusan harga dia.

Tapi business shisha lingkup sebab client pon semua kawan kawan masing masing ingat saya buat wakaf.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s