SUBANG

Can you imagine you are in an international airport with no aircondition.

Oh biasa lah kan. Airport murah. Nak sejuk pergi KLIA.

Saya datang sini bukan sebab murah tapi sebab dekat dan mudah. Tapi kalau itu alasannya janganlah charge service dan tax sebagainya.

Oh biasalah kan ini azab dunia, panas akhirat lagi teruk.

Awak ni bodoh ke apa. Diakhirat sebelum sampai saya akan bermati matian beramal supaya dengan harapan bekalan di sana dan tidak panas.

Tapi bodohlah kalau bayar ratusan dan ribuan ringgit untuk duduk dalam keadaan panas begini. Baik buat padang saja macam tahan bas kuning tepi jalan. Tak payah membazir buat bangunan!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s