MATLAMAT

Saya rasa UK trip tercapai semua matlamat.

Saya berjaya lupakan kerja sehingga 80% dan nikmati hari hari liburan.

Saya dapat pergi beberapa tempat yang tak sempat pergi sebelum ni terutama sekali British Museum dan jalan sampai senget.

Saya dapat keluar London dan pergi Birmingham dan Brighton.

Bajet cukup dan kewangan selesa, nak beli apa beli dan nak makan apa pun makan. Takde maknanya nak convert kepada RM tidak sakit saja hati.

Saya dapat betul betul belajar pasaran produk makanan di London, ceiling price di sini serta UK label standard serta perundangan.

Saya juga dapat belajar bagaimana cara nak buka kedai atau perniagaan melalui beberapa orang kawan yang bertapak di sini.

Saya dapat raaaaaamai kawan kawan baru.

Saya dapat inspirasi baru dan belajar banyak perkara baru.

Dan lastly perkara terakhir saya buat semalam dapat jumpa potential partner untuk export ke UK dan selebihnya biarlah rahsia.

Satu je cuba cari mata biru tak dapatlah pulak. Saya masih pemalu…….

Sekian.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s