CINA

Tadi saya pi meeting supplier kami. Seingat saya tahun ni saja 6 kali kami dah order dengan company dia. Tahun lepas pon average macam tu jugak.

Kami tak pernah berjumpa pon. Cakap telefon saja itu pun staff saya yang uruskan.

Sampai tadi masyaalloooooh besaq istana gudang dia. Besaq gila.

Bila dia turun bawah nak naik atas kami sama sama terkejut.

Dia ingat saya pakcik tua dan saya pulak ingat dia apek tua.

Orang muda!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s