CERITA

Semalam naik teksi dari KL Sentral drivernya berkulit cerah. Sekali pandang macam cina. Dua kali pandang eh bukan.

Bila tengok nama Balasundaram.

Eh uncle chindian?

Noooooo…… Im Telegu.

Waaaaa uncle you must be very handsome and all the girls gone crazy.

Uncle tu pon ketawa…… mesti dia teringat zaman muda muda dulu.

Eh you tau ka lagi dua hari itu bulan mengambang banyak cerah punya.

Aku pon jawab…. tak dengar apa pun.

Aku teringat dulu dulu zaman sekolah kalau bulan gerhana mesti ada sembahyang gerhana.

Eh uncle you dont have any special prayer for that.

Dia pon gelak. Nooooolah i only thank god because giving us such a beautiful bright moon.

Kemudian dia explain Indian ada macam macam jenis. Hindu pon ada macam macam jenis…… too many god also will make you confuse….. katanya.

Errrrr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s