CERITA 

Ni saya nak cerita mari…..

Tadi punya la sopan bawak kereta konon konon nak jadi bertamadun macam orang Eropah

Tiba tiba ada satu Honda Civic bawak kereta macam mat rempit.

Nih thambey mamu nak bilang kat hang, Im from Tanjong naaaaaaa…..

Kami orang Tanjong tak bawak kereta. Kami terbang macam pelesit.

If I can suvive dekat Jalan Beach Road sampai ke Chain Ferry takat mat rempit macam hang tak heran mamu buat gila sampai hang tak boley pi mana.

Sat aku laju sat aku pelan biaq hang terberak dalam kereta 30 minit!

Poooodachi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s