FUYOH

Saya perati perati tengok banyak juga gomen dah mula buat method yang saya pakai untuk export.

Saya tak boleh la claim derang tiru saya tapi method yang saya pakai ni saya guna semenjak 10 tahun dulu lagi. Masa tu gomen masih lagi pakai method zaman batu.

Sekarang ni mereka dah mula pakai which is bagus lah. Maksudnya ada pembaharuan. Mungkin mereka ada dengar daripada usahawan usahawan lain ataupun mungkin mereka sememangnya genius.

Tapi method yang ni paling advance yang kalau saya buat boleh bankrupsi…..bagi satu kontena durian musang king dekat China FREE sebagai sample. Lepas tu tak ada repeat order pon.

Tahu tak musang king tu sebijik pun nilai boleh dekat seratus ringgit.

Fuyoh! Ini method baru nih!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s