VALUE ADD

One day…….

Berbondong bondong pelancong luar negara ke Penang dan Pahang semata mata nak makan durian.

Berbondong bondong ke Perlis nak makan harum manis.

Sekarang ni pun sedang berlaku.

Sebab tu saya percaya kepada value added economy. Kita tak jual durian biasa atau mangga biasa, tapi better quality of durian dan mangga dengan value added dari segi rasa dan pastinya penjenamaan.

Jadi kak long semua, nak buat produk kena ada kualiti, value add dan branding. 

Baru lah boleh jual mahal.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s