AZWAN

Tadi saya cuba hubungi kawan lama saya nama azwan. Tengok tengok banyak pula yang saya save azwan dan tak tahu yang mana satu.
Satu satu saya call dan semua not in service. Akhirnya yang last berbunyi dan siap ring tone Mariah Carey lagi.
….when you left i lost a part of me…..
Woi azwan hang ada kat mana. Eh azwan ka….aku ni husam.
Husam mana dengan suara confuse dan sengau sikit.
Saya pon perasan salah orang dan minta maaf. Tapi bila letak dalam confuse saya fikir ish macam pernah dengar suara ni.
Saya check instagram cari account ni dan dengar betul betul video yang dia cakap. 
Ya Allah…..adakah tadi AZWAN ALI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s