CERITA

My old friend ni ala ala alim nerdy lah sikit. Lepas tu dia kahwin dengan perempuan yang ala ala ustazah lah jugak.
Saya tak berapa suka wife dia sebab belum kahwin pon dah kontrol laki. Kontrol sampai itu tak boleh buat tak baik, ini tak boleh buat sebab tak islamic dan macam macam lagi. Walaupun tak berapa nak boleh click, saya layan jugalah baik baik sebab dia tu bakal isteri kawan saya.
We are quite close dan banyak juga kongsi cerita. Unfortunately dia tercerita lah malam pertama dia.
Katanya dengan bangga wife dia seorang yang baik bla bla bla dan dia ada tersebut yang she said she was impressed with his tuuuut sebab besar.
Saya tanya balik macam mana dia boleh beza antara kecil dan besar?!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s